detail_img

23-05-2016

Vakit Ramazan VaktiRamazan berekettir. Ramazan hayırdır. Ramazan kulluktur. Ramazan ibadettir. Ramazan hepimiz için kardeşliktir.Hayrat Yardım Ramazan 2016 çalışmalarına, Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyada 30 ülkede paylaşmanın bereketini yaşatmak için Bismillah diyor.Ramazan’da dört kıtaya uzun yolculuklar yapacak olan Hayrat Yardım ekipleri, ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, muhacirlerin, yetim ailelerinin kapılarını çalarak, Ramazan bereketini uzak iklimlere taşıyacak. Hayırsever gönüllerin niyetlerine ortak olmak ve hayırlarını uzak diyarlardaki kardeşlerimize ulaştırmak için yollara çıkacak olan ekiplerimiz el ele hep birlikte hayır köprülerine de vesile olacak.Hayrat Yardım, bağışçıların zekât, sadaka, fitre ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine uzak yakın demeden ulaştıracak.Her yıl olduğu gibi bu yıl da Hayrat Yardım, Türkiye’de ve dünyada yetimlere ve ailelerine destek olacak, gönül sofraları kuracak, yetimlere eğitim ve kırtasiye yardımları yapacak, bayramlık giysiler hediye edecek, kumanyalar dağıtacak, ihtiyaç tespit edilen durumlarda yetimler için nakdi yardımlarda bulunacak.

Gönül Sofraları Kuruyoruz.Ramazan’ın en anlamlı hayırlarından biri iftar sofraları. Bizler bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi bütün gönülleri birleştirmek için gönül sofraları kuracağız. Dünyanın dört bir yanına sevgi muhabbet ve kardeşliği yayacağız. Bu yıl Türkiye’den başlayan iftar sofraları Bangladeş, Bosna Hersek, Endonezya, Gana, Güney Afrika, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Makedonya, Nijer, Somali, Sudan, Suriye, Uganda, Gazze ve Irak’a kadar uzanacak.

Zekât, Sadaka ve Fitre Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor.Ramazan bütün hayırları da beraberinde getiriyor. Mazlum ve muhtaç gönüller ile hayır ellerini birbirine kavuşturuyor. Hayrat Yardım zekât, fitre ve sadaka yardımlarınızı uzak diyarlardaki yakınlara ve yanı başımızdaki muhtaç gönüllere ulaştırmaya devam ediyor. Bağışladığınız her zekât Hayrat Yardım projeleri için kullanılacak. Belki bir yetimin gönlünde sevinç olacak, belki de suya muhtaç çorak beldelerin hayat kaynağı. Bir bebeğin yüzündeki gülümsemeyle onun rızkını ayağına getirecek, belki de bir nurlu gönlün okuduğu Kur’an’dan semaya yükselen ayetlerin sevabına hissedar edecek.BayramlarBu yıl da bayramlık setlerimiz ülkemizdeki yetim çocuklarımıza, fakir ailelerimizin çocuklarına ve mültecilerin çocuklarına sevinç olacak. Suriye’de savaşın çocuklarına umut ile sevgi götüreceğiz. Çadır kentler ve bölgedeki yavrulara bayramlık hediyeler ile hüzünlerini dağıtacağız. Kuzey Irak, Balkanlar, Afganistan, Sudan, Nijer, Güney Afrika, Endonezya, Kamboçya ve Patani’de bayramlık hediyeler ile çocuklarımızı şenlendirecek, yüreklerini ısıtacağız.Online Bağış İçin

Bu haberleri incelediniz mi?

28-09-2016
Cerablus'ta Halka Her Gün 7 Bin Ekmek Dağıtıyoruz

Cerablus'ta Halka Her Gün 7 Bin Ekmek Dağıtıyoruz

Devamını Oku
20-04-2021
Filistin'de Ramazan Sevinci

Hayırseverlerin bağışladığı iftarlıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.

Devamını Oku
08-10-2021
Denizli’de Mobil Aşevi Kahvaltısı

Sıcak yemek dağıtımında kullanılacak mobil aşevimiz için kahvaltı programı...

Devamını Oku