detail_img

22-01-2021

Suriye iç savaşının etkilerini her geçen gün daha da şiddetli hisseden yoksulluk ve yaşama koşullarının zorlaşması sonucu Tel-Abyad ve çevre halkı için Şanlıurfa Valiliğimiz öncülüğünde hastane yapımına başlanıldı.

1600 m2 kapalı alanı ile başta kadın doğum ve çocuk acil olmak üzere bölgedeki mazlum kardeşlerimizin sağlık hizmeti ihtiyaçlarını giderecek hastanemizin temel atma törenini Hayrat Yardım olarak gerçekleştirdik.

 

Tel-Abyad İnsani Yardım Hastanesi, çocuk ve kadın hastalıkları, cildiye, çocuk acil müşahedesi, doğumhane, ameliyathane, yeni doğan yoğun bakımı, laboratuvar ve 32 yataklı çocuk ve kadın servisi ve daha birçok imkân ile yıllardır düzenli sağlık hizmeti alamayan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye vesile olacak.

Bu haberleri incelediniz mi?

22-03-2024
26 Ülkede 4.000 Su Kuyusu

Hayrat Yardım olarak 2013'ten bu yana 4.000 su kuyusu açtık.

Devamını Oku
06-04-2020
Küçük Zeynep'ten Büyük Destek

Yaşı küçük ama kalbi kocaman Zeynep

Devamını Oku
03-11-2014
Soğukla Savaş

Savaşın soğuk yüzünden kaçıp ülkemize sığınan mülteciler için kış yaşam mücadelesi demek.

Devamını Oku