Suriye iç savaşının etkilerini her geçen gün daha da şiddetli hisseden yoksulluk ve yaşama koşullarının zorlaşması sonucu Tel-Abyad ve çevre halkı için Şanlıurfa Valiliğimiz öncülüğünde hastane yapımına başlanıldı.
1600 m2 kapalı alanı ile başta kadın doğum ve çocuk acil olmak üzere bölgedeki mazlum kardeşlerimizin sağlık hizmeti ihtiyaçlarını giderecek hastanemizin temel atma törenini Hayrat Yardım olarak gerçekleştirdik.
Tel-Abyad İnsani Yardım Hastanesi, çocuk ve kadın hastalıkları, cildiye, çocuk acil müşahedesi, doğumhane, ameliyathane, yeni doğan yoğun bakımı, laboratuvar ve 32 yataklı çocuk ve kadın servisi ve daha birçok imkân ile yıllardır düzenli sağlık hizmeti alamayan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye vesile olacak.
Kahramanmaraş ve Gaziantep olmak üzere depremzede illere yardımlarınızı ulaştırıyoruz.
Devamını OkuYardım Tırlarımız Suriye'ye Umut Taşıyor
Devamını Oku