Hayrat İnsani Yardım derneği olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Merhamet Okulları Projesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaptığımız “Dünya Kur’an Okuyor” projesi kapsamında Sudan’a 20 bin adet Kur’an-ı Kerim dağıtımını gerçekleştirdik.
Bu Kur’an-ı Kerimler özellikle Kur’an’ları olmadığı için tahta levhalara ayetleri yazarak çalışan talebelere hediye edildi. Talebeler artık ihtiyaçları olmayan tahta levhaları ekiplerimize teslim edip kendilerine ait Kur’an’larını eline almanın sevincini yaşadılar.
Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak 2014 yılında da Sudan’a 50 bin adet Kur’an götürerek Sudanlıları sevindirmiştik. Bağışçılarımızın ilgi gösterdiği “Dünya Kur’an Okuyor” projemiz yurtiçinde ve yurtdışında aktif bir şekilde devam ediyor.
Nijer'in Saga Sahra köyünde inşası devam eden mescit ve su kuyumuz tamamlandı.
Devamını OkuHayrat Yardım olarak haziran ayında insani yardımlarımızı sürdürdük.
Devamını Oku