Ana içeriğe atla

Pakistan Milletvekilleri ile Çocuklara Kışlık Kıyafet Dağıttık

16 Kasım 2018

Pakistan Milletvekilleri ile Çocuklara Kışlık Kıyafet Dağıttık

Kahramanmaraş’ta Pakistan Milletvekili olan Aisha Syed ve Samina Saeed’in katılımlarıyla gerçekleşen yardım kampanyasında çoğunluğu yetim olan 5 ile 15 yaş arasında beş yüz çocuğa kışlık kıyafet yardımı gerçekleştirdik.

Pakistan Cemaat-i İslami Partisi milletvekilleri Sn. Aisha Hanım ve Sn. Samina Hanım etkinlik boyunca çocuklara özel ilgi gösterdi. Kışlık kıyafet paketlerini kendi elleriyle dağıtarak beş yüz çocuğa hediyelerinin teslim edilmesinde dernek yetkililerimize yardımcı oldular.

Yardım organizasyonunu Pakistan Al Khidmat Vakfı ile iş birliği içinde gerçekleştirdik. Al Khidmat Vakfı Türkiye’de bilhassa Suriyeli mülteciler ile ilgili gerçekleştirdiği yardım projeleri ile tanınıyor.

Tam teşekküllü kışlık kıyafet paketi mont, kazak ve ayakkabı içeriyor. Kış aylarında soğuktan ve yağmurdan mustarip olan çocukların kışa hazırlanmalarına bir kez daha vesile olduk.

Hayrat Yardım

HAYRAT İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

12.02.2016 tarihli T.C. Bakanlar Kurulu Kararı ile Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsündedir.

13.03.2017 tarihli T.C. Bakanlar Kurulu Kararı ile İzin Almadan Yardım Toplayabilen Kuruluş statüsündedir.

Google reCAPTCHA ile korunmaktadır. Gizlilik Politikası ve Şartlar.