detail_img

08-01-2015

81 ilden 81 yardım tırı kampanyası ile Suriye’deki muhtaç kardeşlere şefkat eli uzattık.


Yurt içi ve yurt dışından yapılan yardımları Suriye’nin hemen her bölgesine ulaştıran Hayrat Yardım bugüne kadar ülkeye 80 tır yardım sevk etti.


Türkiye’nin tüm illerinden şefkatli eller kendi imkânlarıyla da olsa Suriyeli dostlara yardımlarını esirgemiyor. Hayrat İnsani Yardım kampanyaya destek olan tüm gönüllerle birlikte ülke insanına zor zamanlarında destek olmaya devam ediyor.



Şimdiye kadar ulaşan 80 yardım tırında acil ve temel ihtiyaçlar, gıda, un gibi malzemelerin yanında kış şartlarını kolaylaştıracak soba, yakacak, kışlık kıyafet, sünger, battaniye gibi malzemeler de bulunuyor.


Ankara, Yozgat, Sivas, Antalya, Samsun, Trabzon, Konya, Aydın, Kayseri, Aksaray ve en son İstanbul olmak üzere 80 tır yardım malzemesi Suriye’deki, Halep, Hama, Humus, İdlib gibi saldırıların devam ettiği bölgelere dağıtılıyor. Bölgede bulunan çadır kentler, köyler ve mahallelerde yaşayan aileler olmak üzere tüm Suriye halkına yardım ulaştıran Hayrat Yardım, Doğu Guta bölgesine de yardım dağıtmayı başardı. Ağır bir kuşatma altında olan Guta bölgesine yardımların ulaşması için zorlu şartları geçmek gerekiyor.


SUEIYE yazıp 3674'e Sms göndererek Suriyedeki kardeşlerimize yardım edebilirsiniz.

Bu haberleri incelediniz mi?

16-12-2014
Guta’nın Sessiz Çığlığı Dinmiyor

2 yıldır kuşatma altında bulunan Doğu Guta’da 216 kişi açlıktan hayatını kaybetti.

Devamını Oku
12-02-2014
Bursa'dan Suriye'ye Yardım Tırları Kalktı

Bursa'dan Suriye'ye Yardım Tırları Kalktı

Devamını Oku
12-01-2017
Azez'de 1200 Aileye Yardım Ulaştırdık

Azez'de 1200 Aileye Yardım Ulaştırdık

Devamını Oku