detail_img

12-12-2013

Mısır’da yaşanan darbe sonucu meydanları dolduran yüzbinlerce Mısırlının direnişi sürüyor. Günlerdir meydanları terketmeyen halk bulundukları yerde sahur ve iftar yapıyor. Bu durum karşısında sivil toplum örgütleri seferber olurken, Hayrat İnsani Yardım Derneği de Mısırlı kardeşlerimize yardım kararı aldı.


Hayrat Yardım Başkanı Hakkı AYGÜN yaptığı açıklamada dernek olarak binlerce Mısırlıya iftar yaptırabilmek için seferber olduklarını belirterek “Mısır zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreçte meydanları dolduran kardeşlerimize destek olabilmek gayesiyle kendi imkanlarımızla ve ehli imanın destekleriyle binlerce Mısırlı kardeşimize iftar yemeği vermek için çalışıyoruz. Katkıda bulunmak isteyen kardeşlerimiz derneğimizin banka hesap numaralarını kullanarak yardım ulaştırabilirler.” dedi.


Suriye, Filistin, Bangladeş, Afganistan, Arakan gibi ülkelerde zor şartlarda yaşayan Müslümanlara yardımların devam ettiğini ifade eden AYGÜN, bir iyiliğe binler sevabın verildiği bu mübarek günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.



Bu haberleri incelediniz mi?

06-11-2014
Ey Müslüman İlk Kıbleni Koru!

Ey Müslüman İlk Kıbleni Koru!

Devamını Oku
13-01-2015
Sadece kıyafet değil, sevgi ve şefkat getirdiler.

Kendilerine emanet bu on beş minik yavruyu hayata hazırlıyor eğitim sevdalıları.

Devamını Oku
02-05-2021
Hayrat Yardım, 2021 Ramazan Faaliyetleri

İslam âlemlerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardımlarını ulaştırıyoruz.

Devamını Oku