detail_img

23-11-2020

Hayrat Yardım, Suriye savaşı sebebiyle vatanlarından göç ederek kışın ağır şartları altında hayatta kalma mücadelesi veren mazlumlar için kış kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında çadır kentlerde yaşayan mazlum ve muhtaç ailelere, soba, yakacak, ve kışlık kıyafet dağıtımları gerçekleştirecek.



2010 yılından bu yana savaştan etkilenen mazlum ailelerin düzenli olarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan derneğimiz bu yıl da onları yalnız bırakmayacak. Kış soğuklarının beraberinde getirdiği zorluklarla mücadeleleri kat be kat artan aileler kardeşlerinden gelecek yardımı bekliyor. Küçücük bedenleriyle türlü zorluklarla karşılaşan savunmasız yavrulara, bu kışı üşümeden geçirmeleri için kışlık kıyafetler ulaştırılacak. Birçoğu yetim yavrular bu kış da sizlerin desteğiyle üşümeyecek, karnı aç uyumayacak.



Derneğimiz, çocuklar üşümesin diye kışlık kıyafet yardımında bulunacak, un yardımıyla temel ekmek ihtiyaçlarını karşılayacak, yakacak ve soba yardımlarıyla yuvaları ısıtacak. Kurulduğu günden bu yana sizlerin destekleriyle, mazlumları, darda kalmışları yalnız bırakmayan Hayrat Yardım, bu yıl da ellerinden tutacak.

Bu haberleri incelediniz mi?

09-12-2016
Halep İçin Harekete Geç

Halep İçin Harekete Geç

Devamını Oku
18-10-2016
Kamerun Su Kuyumuzu Açtık

Kamerun Su Kuyumuzu Açtık

Devamını Oku
13-01-2015
Sadece kıyafet değil, sevgi ve şefkat getirdiler.

Kendilerine emanet bu on beş minik yavruyu hayata hazırlıyor eğitim sevdalıları.

Devamını Oku