detail_img

24-08-2014

Tedavi edilmek üzere Türkiye’ye getirilen 23 Filistinli kardeşimize Hayrat İnsani Yardım Derneği moral ve destek ziyaretinde bulundu. Hayrat Yardım İstanbul Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen ziyaret hüzünlü gönülleri sevindirdi.



Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen ziyarette Filistinli kardeşlerimize acılarının paylaşılarak, sıkıntılarının dinlenip yaralarına merhem olunacağı ve Hayrat İnsani Yardim olarak her zaman destek verileceği iletildi.


Ziyaret sırasında hastaların durumları hakkında bilgi edinen Hayrat Yardım ekipleri, hastalara ve refakatçilere hediyelerini teslim etmeyi de ihmal etmediler.


gazzeli-kardeslerimize-moral-olduk-hayrat-insani-yardim-dernegi 8


Saldırılar sırasında yaralanan ve ülkesinde tedavi imkanı bulamayan 14′ü çocuk 23 Filistinli, Tel Aviv’den kalkan Türk Hava Kuvvetleri’ne ait C130 tipi askeri uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na getirilmişti. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler tarafından karşılanan yaralılar havalimanında hazır bekletilen yaklaşık 30 tane ambulansla ve UMKE sağlık ekipleri yardımıyla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi ve Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.


Bu haberleri incelediniz mi?

31-01-2017
Atme'de Patates Dağıtımı Gerçekleştirdik

Atme'de Patates Dağıtımı Gerçekleştirdik

Devamını Oku
04-03-2015
Kalpler Kur’an’ın Nuruyla Nurlansın

Afrika kıtasına Kur’an’ın nuru Hayrat İnsani Yardım ile yayılacak.

Devamını Oku
30-12-2016
Halepli Kardeşlerimize 180 Tırlık Yardım

Halepli Kardeşlerimize 180 Tırlık Yardım

Devamını Oku