detail_img

27-06-2014

Ramazan hareketliliği




Hayırların yağmur misali yağdırıldığı Ramazan ayında, siz de bir hayır işleyerek bu yağmurda bir damla ya da bir bulut, bir umut mu olmak istiyorsunuz?




Elindeki bir parça kuru ekmeğe suyu katık yapan ve kimi zaman bunu iftar ya da sahurdan yalnızca birinde yemeyi tercih etmek zorunda kalan mazlum ve muhtaçlara bir yudum sıcak çorba ikram etmeye?


Ya da yegâne giysisi ölümden kaçarken has bel kader üzerinde bulunan elbise ve ayakkabılar olan çocuklara yeni ve tertemiz olanlarını vererek gözlerindeki sevinç ve şükran duygusunu izlemenin sürurunu yaşamaya ne dersiniz?



Var oluş sebebi ihtiyaç sahipleriyle sizin aranızda bir köprü kurmak olan Hayrat İnsani Yardım Derneği, bu hayrınıza aracılık etmekten mutluluk duyan bir ekiple bu Ramazan da sizin için çalışmaya hazır.



Hayrat İnsani Yardım Derneği aracılığıyla her türlü yardımınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilir, Hayrat Yardım gönüllüsü olarak da ekibimize eşlik ederek yardımlarınızı bizzat elden verebilirsiniz.



Suriye, Kazakistan, Arnavutluk, Orta Afrika Cumhuriyeti, Afganistan, Makedonya, Çad, Kamerun, Sudan ve Mısır olmak üzere toplam 10 ülkede toplu iftarlar verebilir, kumanya dağıtabilir, ya da bir yetime bayram hediyesi verebilirsiniz.


Kumanya İçeriği: Un, Şeker, Pirinç, Bulgur, Makarna, Tuz, Sıvıyağ, Mercimek, Zeytin, Salça olmak üzere Ramazan Kumanyası Kampanyamıza destek olabilirsiniz.



Tek yapmanız gereken bizi aramak ya da web sitemizdeki “Online Bağış” butonuna tıklamak…

Bu haberleri incelediniz mi?

11-09-2023
Fas Deprem Yardımları

Meydana gelen deprem sonrası Fas halkının yanındayız.

Devamını Oku
07-02-2017
İdlib'teki Çadır Kentlerde 20 bin Kişiye Dağıtım Yaptık

İdlib'e Yardım

Devamını Oku
28-04-2016
Yeni Türkiye’den Yeni Dünyaya

Buraya özet gelecek.

Devamını Oku