detail_img

01-12-2014

Hayrat İnsani Yardım Derneği ve Hay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAYSİAD) İşbirliği Anlaşması


Hayrat İnsani Yardım Derneği ve Hay Sanayici ve İş Adamları Derneği (Haysiad) işbirliği anlaşması imzaladı. Hayrat Yardım Genel merkezinde gerçekleşen anlaşma insani yardım konularını içeriyor.


Hayrat İnsani Yardım ve HAYSİAD arasında imzalanan anlaşmayla HAYSİAD Türkiye çapındaki üyeleri ile Hayrat İnsani Yardım Derneği’nin faaliyet ve kampanyalarına destek verecek. Analşamadaki birçok başlık ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmayı daha kolay ve hızlı hale getirecek.



Hayrat Yardım Derneği Başkanı Av. Hakkı Aygün, 52 ülkede yapılan yardım faaliyetlerinde en büyük desteği HAYSİAD üyelerinin sağladığını söyleyerek bu anlaşma ile HAYSİAD ile daha kurumsal bir işbirliği içinde olacaklarını belirtti. Aygün bu vesileyle dünyada ihtiyaç sahibi daha çok insana ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.


haysiad-logo


HAYSİAD Başkanı Mahmut Akbulut ise; HAYSİAD olarak manevi değerlerine bağlı, Türkiye’nin gelişen ticari hacmine ve millileşen sanayisine katkı sağlamayı hedeflediklerini, ülkemiz ve toplumumuzun ekonomik, sosyal, kültürel, siyasi ve teknolojik yönden güçlenmesine destek vereceklerini söyledi. Akbulut ayrıca, Türkiye’nin Dünya’da lider konuma gelmesinde ve örnek model olmasında sanayici ve iş adamlarının rolünün büyük olduğunu, Dünya çapında yardım faaliyetleri yapan Hayrat İnsani Yardım Derneği ile ortak çalışmalar yapmaktan çok mutlu olacaklarını da vurguladı.


Protokole göre reklam ve ilanlar ortak hazırlanacak, broşürlerin dağıtımı ve faaliyetlerin takibi iki dernek arasında organize edilecek. Her iki dernek, her türlü yardım, eğitim, sağlık, çevre konularında ortak faaliyet yapacak. İl ve ilçe sınırları içerisinde yapılacak faaliyetleri, Valilik, Belediye, Üniversite, Milli Eğitim, STK irtibatlarını her iki dernek temsilcileri ortaklaşa yürütecek. Ramazan, Kurban ve Kurban Derisi, burs ve kırtasiye yardımları ve diğer faaliyetler de ortaklaşa yapılacak.

Bu haberleri incelediniz mi?

13-09-2017
Arakanlı Kardeşlerimize Yardım Ulaştırmaya Devam Ediyoruz

Arakanlı Kardeşlerimize Yardım Ulaştırmaya Devam Ediyoruz

Devamını Oku
12-12-2013
Suriyeli kardeşlerimize yardımlar devam ediyor

Suriye Un Dağıtımı

Devamını Oku
07-02-2019
Kahramanmaraş'tan Suriye'ye 189. Yardım Tırı

Kahramanmaraş'tan Suriye'ye 189. Yardım Tırı

Devamını Oku