detail_img

07-08-2024

Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan Hayrat Arama Kurtarma Ekiplerimizin dört günlük İstişare ve Planlama Toplantısı Bolu’da gerçekleştirildi.


Kamp havasındaki toplantıya, AFAD tarafından akredite edilmiş ve akreditasyon süreçleri devam eden toplam 25 ekibin sorumluları ve içlerinde eğitmenlerin de bulunduğu 150 personel katıldı.




Hayrat Afet Yönetimi Başkanı Mustafa Ünaldı, katılımcılara geçen senenin değerlendirmesi ve önümüzdeki yılın planlaması hakkında bilgi verdi, akreditasyonun önemine dair sunum yaptı.


Yeni hedefler belirlenen toplantıda, afetlerde görev almış bazı tecrübeli üyelerimiz de söz alarak deneyimlerini yeni ekip arkadaşlarımızla paylaştı. Toplantı, alınan kararların ve belirlenen yeni hedeflerin ardından dualar ve hediye takdimleriyle sona erdi.


Bu haberleri incelediniz mi?

12-12-2013
Hayrat Yardım Rabia`tül-Adeviyye Meydanında

Hayrat Yardım Rabia`tül-Adeviyye Meydanında

Devamını Oku
09-04-2021
İyilik Kapısı Uşak Hizmete Açıldı

İkinci İyilik Kapısı açılışını Uşak'ta gerçekleştirdik.

Devamını Oku
25-09-2019
Yetim ve Muhtaç Yavrulara Sağlık Hizmeti Taşıyoruz

Hayrat Yardım Öksüz-Yetim ve Muhtaç Yavrulara Sağlık Hizmeti Taşıyor

Devamını Oku