detail_img

07-08-2024

Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan Hayrat Arama Kurtarma Ekiplerimizin dört günlük İstişare ve Planlama Toplantısı Bolu’da gerçekleştirildi.


Kamp havasındaki toplantıya, AFAD tarafından akredite edilmiş ve akreditasyon süreçleri devam eden toplam 25 ekibin sorumluları ve içlerinde eğitmenlerin de bulunduğu 150 personel katıldı.




Hayrat Afet Yönetimi Başkanı Mustafa Ünaldı, katılımcılara geçen senenin değerlendirmesi ve önümüzdeki yılın planlaması hakkında bilgi verdi, akreditasyonun önemine dair sunum yaptı.


Yeni hedefler belirlenen toplantıda, afetlerde görev almış bazı tecrübeli üyelerimiz de söz alarak deneyimlerini yeni ekip arkadaşlarımızla paylaştı. Toplantı, alınan kararların ve belirlenen yeni hedeflerin ardından dualar ve hediye takdimleriyle sona erdi.


Bu haberleri incelediniz mi?

19-02-2018
Arakan'da Faaliyetlerimize Devam Ediyoruz

Arakan'da Faaliyetlerimize Devam Ediyoruz

Devamını Oku
28-02-2024
5. İyilik Gemisi Filistin'de

Gazze'de zulüm ve soykırıma maruz kalan sivillere yardım elini uzatmaya devam ediyoruz.

Devamını Oku
26-11-2015
Kur’an ile Dolu Bir Nesil

Hayrat Yardım, Kur’an Kampanyası ile uzanabildiği kadar çok ellere uzanmak istiyor.

Devamını Oku