Ana içeriğe atla

Halep İçin Harekete Geç

09 Aralık 2016

Halep İçin Harekete Geç

Halep’te mazlumların ahı dinmiyor. Aylardır muhasara altına alınan şehirde, insanlar yaşam mücadelesi veriyor. 300 bin insan 30 kilometrekareye sıkışmış vaziyette ölüm sırasının kendisine gelmesini bekliyor. Son 10 gün içerisinde ise 30 bini aşkın kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Yüzlerce çocuğun ağır bombardıman altında can verdiği Halep, ölü bir şehir haline geldi. Ekmek, gıda malzemeleri, un, hastane, doktor, bebek maması ve temiz su sıkıntısı şehirde hat safhaya çıkmış durumda. Acil koridor açılmazsa on binlerce insan ölebilir.

Halep için acil yardım çağrısı yapıyoruz. “Halep İçin Harekete Geç” sloganıyla çıktığımız yolculukta kardeşlerimiz için temel yaşam malzemeleri toplamaya başladık. Topladığımız malzemeleri Halep’ten göç edebilen insanlara ulaştırıyoruz. Koridor açıldığı anda kardeşlerimiz için hazır durumda bulunup Halep’e malzemeleri ulaştıracağız.

Destek olmak için 3674’e HALEP yazıp 10 TL bağışlayabilir ya da sitemizdeki online bağış butonundan dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz.

Hayrat Yardım

HAYRAT İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

12.02.2016 tarihli T.C. Bakanlar Kurulu Kararı ile Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsündedir.

13.03.2017 tarihli T.C. Bakanlar Kurulu Kararı ile İzin Almadan Yardım Toplayabilen Kuruluş statüsündedir.

Google reCAPTCHA ile korunmaktadır. Gizlilik Politikası ve Şartlar.