detail_img

07-08-2014

Ramazan ayından bu yana yaklaşık 28 gün süren İsrail saldırılarıyla katliama maruz kalan Gazze. Şimdi Gazze’de geçici de olsa ateşkes ilan edildi ve yaralar acil sarılmaya başladı.



İsrail saldırılarında yüzlerce kişi hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı. Yüz binlerce insan da evinden ayrılmak zorunda kaldı. Elektrik hattı ve su kanallarının bombalanmasıyla insanlar çok zor durumda yaşamlarını sürdürmeye çalışırken savaşta yaralananların acil müdahaleye ve acil ilaç yardımına ihtiyaçları var.



Hayrat İnsani Yardımın şefkat elini esirgemeyen gönüllü ve bağışçılarının yardımlarıyla, Gazze’ye ihtiyaçlarını karşılaması için hazırlanan yardım paketleri ulaştırıldı.



Yeryüzü doktorları işbirliğiyle 40 bin dolar acil ilaç ve tıbbi malzeme yardımı, İslam İşbirliği Teşkilatı ile de, 10 bin dolar temel gıda, yatak ve ilaç yardımı Gazze’li kardeşlerimizin yaralarını sarmaya başladı.



3 günlük ateşkes ile rahat bir nefes alan Gazze halkı şimdi ise açlık ve yoklukla savaşıyor. Hayrat İnsani Yardım Derneği aracılığıyla yaralarını sarmaya çalışan Gazze’li kardeşlerimize siz de elinizi uzatabilirsiniz.Kanı akıtılan kardeşlerimizin yaralarına merhem olabilirsiniz. Online bağış için tıklayınız...

Bu haberleri incelediniz mi?

03-11-2020
İzmir'in Yanındayız

İzmirin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışarak destek olduk ve olmaya devam ediyoruz.

Devamını Oku
16-12-2014
Guta’nın Sessiz Çığlığı Dinmiyor

2 yıldır kuşatma altında bulunan Doğu Guta’da 216 kişi açlıktan hayatını kaybetti.

Devamını Oku
25-11-2014
Hayrat Yardım, Kızılay Ve Yeryüzü Doktorları ile Suriye’ye Y...

Suriye bir yandan yıkılıyor, bir yandan yapılıyor.

Devamını Oku