detail_img

01-11-2023

Gazze’de 7 Ekim’den bu yana büyük bir soykırım yaşanıyor. Hayrat Yardım olarak Filistin halkının yaralarını sarmak için yardımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Bölgeye gönderilen yardım malzemelerimiz arasında 840 ilaç kiti, 2000 litre yakıt, 1250 gıda kolisi ve 2000 sıcak yemek bulunuyor.




Ayrıca Gazze halkının yaralarını sarmak için T.C. Sağlık Bakanlığı himayesinde gönüllü uzman doktorlarımız ile beraber tıbbi malzeme desteği de ulaştırıyoruz. Bölgedeki sağlık hizmetlerinin kapasitesinin güçlendirilmesi için de adımlar atmaya çalışarak; Filistin'deki hastanelere hasta monitörü, hastane yatağı, EKG makinesi, cerrahi eldiven, kan basıncı monitörü ve alçı için testere bıçağı gibi ürünleri temin ettik.



Dernek olarak, soykırıma maruz kalan ve insafsızca zulme uğrayan Filistin halkına destek olmanın ve yaşam koşullarını iyileştirmenin öneminin bilincindeyiz.




Sadece Filistin için değil, aynı zamanda Afganistan'da yaşanan deprem afeti ve Suriye'de son zamanlarda artan saldırılarla zor durumda kalan savaş mağdurları gibi dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan insani krizlere de yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz.


Bu haberleri incelediniz mi?

23-02-2017
Halep'e 525 Tır Yardım Gönderdik

Halep'e 525 Tır Yardım Gönderdik

Devamını Oku
02-10-2019
Kenya'ya 20 Bin Kur'an

Kenya'ya 20 Bin Kur'an

Devamını Oku
08-06-2015
Destekleriniz bereketlenerek artıyor

Çadır kentler ve bazı ilçelerde çocuklara kıyafet dağıtımı gerçekleşti.

Devamını Oku