Çorum’da hayırsever bir işadamı, şahsi aracını, geliri Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere derneğimize bağışladı.
Aracını devrederken oldukça duygulu anlar yaşayan hayırsever bağışçımız şunları söyledi: “7 Ekim 2023’den bu yana doğru düzgün çocuklarıma bile sarılamıyorum. Onlara sarılırken aklıma Gazze’deki çocuklar geliyor. Geceleri uyuyamıyorum, haberlerde gördüğüm manzaralar gözlerimi yaşartıyor. Ne yapabilirim, nasıl bir faydam dokunabilir diye sürekli düşünüyorum. Elimden fazla bir şey gelmiyor ama bari bu aracım satılsın ve bedeli Gazze’deki kardeşlerimize ulaşsın istedim.”
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da devir törenine katılarak hayırsever vatandaşımızı bu örnek davranışından dolayı tebrik etti.
Derince'de yaşayan kardeşimiz Melike'den Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine kumbara bağışı.
Devamını OkuGüney Afrika Johannesburg,Mayfair bölgesinde iftar hazırlıkları tamam.
Devamını Oku