Fas'ta Yıkıcı Deprem Sonrası Hayrat İnsani Yardım Derneği’nden Yardım Seferberliği
Fas'ın kuzeyinde yer alan Marakeş'in El-Huz bölgesini sarsan yıkıcı 7 büyüklüğündeki deprem, büyük bir yıkıma neden oldu ve birçok insan acil yardıma muhtaç hale geldik. Bu zorlu anlarda AFAD koordinasyonunda, Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak bölge halkının yaralarını sarmak için hızla harekete geçtik.
Depremin Hemen Ardından Yardım Ekipleri Sahadaydık
Depremin hemen ardından, arama kurtarma ve acil yardım ekipleri, depremzedelerimize yardım elini uzatmak amacıyla hızla sahaya indik. Fas halkının yanındayız ve kurtarma ile yardım çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam ediyoruz.
Acil Yardım Malzemeleri Dağıtımı Devam Ediyor
Şimdiye kadar, 100 gıda kolisi, 200 hijyen seti, 100 sünger yatak ve 400 battaniye depremzedelere ulaştırdık.
Önemli Hazırlıklarımız Devam Ediyor
Ayrıca, 22 köy mutfağı ve 100 acil yardım paketi hazırlıyoruz. Bu paketler içinde büyük bir çadır, mutfak malzemeleri ve acil ihtiyaçları karşılayan malzemeler bulunuyor. Hafta içinde bu yardımları dağıtmayı hedefliyoruz.
Libya'ya Yardım Kolileri Gönderdik
Derneğimiz tarafından hazırlanan 664 gıda kolisi ve 1 tır içme suyu, Libya'daki yardıma muhtaç afetzedelere yardım gemisi ile gönderilmek üzere yola çıktık.
Mobil Aşevimiz Libya’ya Yola Çıktı
Derneğimiz tarafından donatılan ve temel ihtiyaçları karşılayacak olan mobil aşevi, Libya’daki selzedelere yardım etmek üzere yola çıktı. Aşevi ile, afetzedelerin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılayacağız.
Hayrat Yardım 8 Aralık 2018 Tedavi Ve Sünnet Programı
Devamını OkuKendilerine emanet bu on beş minik yavruyu hayata hazırlıyor eğitim sevdalıları.
Devamını Oku25-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MÜSİAD Expo 2024 fuarındayız.
Devamını Oku