detail_img

19-02-2018

Kâinat kitabını anlamada en büyük yardımcı ve ahiret yurdunun samimi arkadaşı elbette ki yüceler yücesi Kur’an-ı Kerim. İnsan-ı kâmil olma yolunda merhaleleri aşarken Rabbimizin huzuruna selametle çıkarken kirlerden ve pisliklerden arınmanın yoludur Kur’an.

 

İstiyoruz ki; Kur’an’ın nuru her yere dağılsın onu okuyamayan kalmasın. Günümüz şartlarında bile ne yazık ki yoksulluk yüzünden Kur’an’ı kitap halinde eline alamamış̧ Müslümanlar yaşamakta dünya üzerinde. Afrika’da ya da dünyanın herhangi bir köşesinde, elinde Kur’an-ı Kerim olmadığı için ağaç parçalarının ya da kumların üzerine yazdıkları sureleri ezberleyerek hafız olmaya çalışan kardeşlerimizle birlikte, ülkemizde İmam Hatip Liseleri başta olmak üzere, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Türkiye’nin her yerinde ihtiyaç olan kişilere 1.000.000 Kur’an-ı Kerim ve Elifbayı ulaştırmak için yollara düştük.

Dünyada Kur’an okumayan kalmasın diyerek Kur’an-ı Kerim kampanyasıyla gönüllerin fethine çıkıyoruz. 

 

Bu minvalde Kenya ekibimiz yollara düştü. Dünya Kur’an Okuyor projemiz kapsamında Kur'an-ı Kerim dağıtımı gerçekleştirdi, inşaatı biten yetim eğitim merkezimizi ziyaret ettiler.

Bu haberleri incelediniz mi?

06-04-2020
Küçük Zeynep'ten Büyük Destek

Yaşı küçük ama kalbi kocaman Zeynep

Devamını Oku
08-10-2021
Denizli’de Mobil Aşevi Kahvaltısı

Sıcak yemek dağıtımında kullanılacak mobil aşevimiz için kahvaltı programı...

Devamını Oku
12-12-2013
Suriye’de Kurban Organizasyonu

Suriye’de Kurban Organizasyonu

Devamını Oku