detail_img

08-10-2021

Deprem, sel, heyelan ve çığ gibi doğal afetlerin sıklıkla hayatı böldüğü coğrafyamız, birçok zorluğa ev sahipliği yapıyor. Meydana gelen afetler sonrası ortaya çıkan üzücü tabloya karşı çeşitli yardımlarla çözüm olmaya çalışıyor, yaraların sarılması için çaba gösteriyoruz.


Denizli'de 2016’dan beri yılda iki defa olmak üzere gelenek haline getirdiğimiz destek kahvaltılarıyla hayırseverlerimizle bir araya geliyoruz. Bu seferki kahvaltı programımız ise afet durumlarında kullanılmak üzere bin kişilik yemek kapasitesine sahip ve aynı zamanda da sıcak çayla afetzedelerin içini ısıtacak bir Mobil Aşevi için düzenlendi.


Kahvaltı programımıza katılan yaklaşık iki bin üç yüz hayırsever ile bir araya geldik. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci’nin de katıldığı bu kahvaltıya; Hayrat Yardım Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım ve sair vilayetlerdeki Hayrat Yardım il temsilcileriyle beraber Denizli’de faaliyet gösteren STK’lar da katıldı. Programa iştirak ederek destek veren tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Bu haberleri incelediniz mi?

20-12-2015
Denizli İçin Vakit Kardeşlik Vakti

Hayrat Yardım Denizli’den 26 yardım Tırını Türkmen Kardeşlerimiz İçin Hazırladı

Devamını Oku
25-01-2020
Sağlıkla Büyür

Gönüllü diş hekimlerimizle sahadayız

Devamını Oku
02-10-2019
Kenya'ya 20 Bin Kur'an

Kenya'ya 20 Bin Kur'an

Devamını Oku