detail_img

24-08-2023

Çanakkale'de meydana gelen orman yangını sonrası, Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak, bölgedeki yangın söndürme çalışmalarına desteklerimizi sürdürüyoruz. Yangının ilk dakikalarından itibaren harekete geçen arama kurtarma ekiplerimiz ve acil yardım ekiplerimiz bölgede insani yardım çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor.



6 ilden ekipler çalışmalara destek veriyor.


İstanbul, Bursa, Sakarya, Denizli, Aydın ve Çanakkale illerinden gelen toplam 6 ilde, 19 arama kurtarma personeli, 41 insani yardım personeli, 2 aşevi, 9 müdahale aracı ve 4 motorize destek ekibi ile AFAD koordinasyonunda çalışmalar sürüyor.



Acil yardım çalışmaları ile beslenme desteği sağlanıyor.


Sabahları 1000 kişilik kahvaltı ve simit, öğlenleri 1000 kişilik, akşamları ise 500 kişilik yemek dağıtımı yaparak yangından etkilenen halka ve çalışmalara katılan kamu ve sivil toplum kuruluşu personellerine destek sağlıyoruz.


Yangının etkilerini en aza indirmek ve bölgedeki yaraları sarmak için çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sürdürüyoruz.






Bu haberleri incelediniz mi?

11-05-2022
35 Ülkeye 1 Milyon Kur'an

35 ülkede 1 milyon Kur’an-ı Kerim projesini tamamladık.

Devamını Oku
18-05-2016
Kur’an Yolumuzu Aydınlatsın

Kur’an Yolumuzu Aydınlatsın

Devamını Oku
11-10-2023
Eylül Ayında Neler Yaptık?

Eylül ayında ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırmaya devam ettik.

Devamını Oku