detail_img

11-09-2020

Bu sene “İyilik Kurbanla Yayılsın” sloganıyla çıktığımız kurban yolculuğumuzda 1.619.970 kardeşimize ulaşma fırsatını sizlerin desteğiyle bulduk. Kurulduğu günden bu yana dünyanın birçok farklı ülkesinde yardım faaliyetlerine devam eden Hayrat Yardım bu yıl da yardımlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. 2020 Kurban organizasyonuyla bizlere emanet etmiş olduğunuz kurbanlarınız yüz binlerce ailenin hanesinde mutluluğa, sofralarında aşa, yüzlerinde tebessüme vesile oldu. Kimi topraklarda senede bir defa et yiyebilme fırsatı bulan kardeşlerimiz yine bu kurban vesilesiyle beklediklerine kavuştu.

 

Suriye’de 20.510 savaş mağduru ailenin bu kurban da umudu olduk. Yaşadıkları iç savaşla savunmasız ve yardıma muhtaç duruma düşen kardeşlerimize iyiliği kurbanla ulaştırdık.

 

 

Filistin’den Arakan’a, Suriye’den Yemen’e Türkiye dahil 34 ülkede iyiliği kurbanla yaydık. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizi bu Kurban da unutmadık ve bu sene de yanlarında olduk. Minik kalplerin neşesine hep birlikte ortak olduk. Dört gözle bayramı bekleyen çocuklara bayramlık ulaştırdık yine hep birlikte sevinçlerine vesile olduk. Yılmadan, usanmadan dünyanın dört bir yanında muhtaçlara ulaştık, yetimlerin yüzünü güldürdük.

 

Sizlerin destekleri onların umudu oldu. 2020 Kurban organizasyonumuza destek veren “iyiliğe söz vermiş” tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

Bu haberleri incelediniz mi?

12-12-2013
Suriyeli kardeşlerimize yardımlar devam ediyor

Suriye Un Dağıtımı

Devamını Oku
28-02-2024
5. İyilik Gemisi Filistin'de

Gazze'de zulüm ve soykırıma maruz kalan sivillere yardım elini uzatmaya devam ediyoruz.

Devamını Oku
18-10-2016
Kamerun Su Kuyumuzu Açtık

Kamerun Su Kuyumuzu Açtık

Devamını Oku