detail_img

09-10-2014

“İyiliğe kurban olun” dedik. Tüm gönüldaşlarımızı kampanyamıza davet ettik. Davetimize icabet eden tüm şefkat elçileriyle 30 ülkeye yolculuğa çıktık. Bizi bekleyen şefkate muhtaç gönüllere sizlerin selamını ilettik, ihtiyaçlarını belirledik, yardımlarınızı mahzun gönüllere ulaştırıp onlardan sizlere gönül dolusu selam getirdik.


Hayrat İnsani Yardım bu Kurban 30 ülkenin sesi oldu, gönülleri şenlendirdi, Türkiye’den uzak diyarlara gönül köprüleri inşa etti. “ Kurbanlar Allah’a, iyiliği kardeşlerimize” sloganıyla bayramın coşku ve neşesini kardeşlerimizle birlikte yaşadı.


imgl5594


Afganistan, Arnavutluk, Bangladeş, Burkina Faso, Endonezya, Filipinler, Gürcistan, Kazakistan, Kamboçya, Malezya, Suriye, Myanmar, Pakistan, Patani, Sri Lanka, Sudan bayramın coşku ve heyecanını Hayrat İnsani Yardım ile yaşadı. Kurbanlar ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştı. Geriye dostluk, sevgi ve paylaşmanın gönüllerde bıraktığı lezzetler kaldı.


Hayrat Yardım bayramda minik gönülleri de ihmal etmedi. Gittiğimiz tüm ülkelerde çocukların dünyalarını şenlendirecek oyuncaklar, ayakkabılar, şekerler, balonlarla onları sevindirdi. Ülkelerdeki yetim çocuklarımız da Hayrat Yardım’ın bayramlık kıyafetleriyle bayramın tadını çıkardı.


Savaşın Çocukları Bayramı Hayrat Yardım ile Kutladı


10702200_711135135603128_6580951235292186179_n


4 yıldır savaş ve zulüm altında yaşam mücadelesi veren Suriye bu bayram da Hayrat Yardım ile bayram yaptı. Mülteci kampları başta olmak üzere Halep, Hama, İdlib, Lazkiye ve diğer şehirlerdeki mülteci kamplarında kesilen kurbanlar, ihtiyaç sahibi Suriyeli mültecilere dağıtıldı. Savaşın çocukları da binlerce hediye ile bayram coşkusunu yaşadı.

Bu haberleri incelediniz mi?

12-12-2013
Başkan Av. Hakkı Aygün Vali Hüseyin Avni Mutlu ile görüştü

Başkan Av. Hakkı Aygün Vali Hüseyin Avni Mutlu ile görüştü

Devamını Oku
09-04-2014
Suriye Temsilciler Toplantısı

Suriye Temsilciler Toplantısı

Devamını Oku
25-06-2015
Güney Afrika Johannesburg,Mayfair bölgesinde iftar

Güney Afrika Johannesburg,Mayfair bölgesinde iftar hazırlıkları tamam.

Devamını Oku