detail_img

02-07-2020

Askıda ekmek ile ekmeğe ulaşamayan kimse kalmasın. Şanlıurfa Temsilciliğimiz askıda ekmek uygulamasını başlatarak, ihtiyaç sahibi ailelerin ekmek ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyor.



Bölgede yaşayan muhtaç kardeşlerimize gıda yardımlarımızın dışında günlük ekmek ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak "Askıda Ekmek" uygulamasını iyiliğe söz vermiş fırıncı dostlarımızla yaşatmaya devam ediyoruz.



Geçmişten günümüze gelen bu güzide yardımlaşma örneği mahalle dayanışmasını pekiştiriyor, kardeşlik bağıyla birlik olmaya vesile oluyor. Temel ihtiyaçlarımızdan olan ekmeğe dahi çeşitli sebeplerden dolayı ulaşamayan kardeşlerimiz bu uygulama sayesinde askıya asılan bir ekmek onlar için rahat bir gün geçirmelerine yardımcı oluyor.



#HayratYardım


#DünyaİyilikleDeğişir

Bu haberleri incelediniz mi?

07-12-2017
İyilikle Sağlık Bulsun Projemizde Şanlıurfa'daydık

İyilikle Sağlık Bulsun Projemizde Şanlıurfa'daydık

Devamını Oku
12-02-2020
Kenyalı Medrese Talebeleri Kur'an-ı Kerim ile Buluştu

Kenyalı Medrese Talebeleri Kur'an-ı Kerim ile Buluştu

Devamını Oku
06-11-2014
Ey Müslüman İlk Kıbleni Koru!

Ey Müslüman İlk Kıbleni Koru!

Devamını Oku