Hayrat Yardım olarak yeni eğitim öğretim dönemi münasebetiyle Doğu Anadolu bölgesinde yer alan üç ildeki öğrencilere çeşitli dağıtımlarda bulunduk.
Batman ve Iğdır’ın merkezinde, Bitlis’in ise Hizan ilçesindeki çocuklarımıza hazırladığımız kırtasiye setlerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Batman’da 20, Iğdır’da 60 ve Hizan’da 800 olmak üzere toplam 880 öğrenciye okulların açılması dolayısıyla ihtiyaç duyulan temel kırtasiye malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdik.
Kırtasiye malzemelerinin yanında, yaklaşan kış mevsimini de göz önünde bulundurarak her birisini özel olarak hazırladığımız ayakkabı ve montları da aynı ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye ettik.
Bu münasebetle yüzlerce öğrencinin eşsiz sevinçlerine vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.
Suriye’de eğitimden barınmaya, gıdadan ısınmaya 41 milyon kişiye ulaştık.
Devamını OkuSomali'de Kardeşlerimiz Kuraklıkla İmtihan Oluyor
Devamını OkuEl Bab'da Dağıtım Yapmaya Devam Ediyoruz
Devamını Oku