detail_img

03-09-2021

700 yetim kardeşimizin sağlık ihtiyaçlarının karşılanacağı Yetimler Sağlık Bulsun Projemiz hız kesmeden devam ediyor. 29 Ağustos itibariyle Şanlıurfa’da yüzlerce yetimin sağlık taraması tamamlandı. Bağışçılarımızın destekleri ve doktorlarımızın fedakâr çabalarıyla sağlık taraması tamamlanan yetim sayısı 400’e ulaştı. Çalışmalarımız devam ediyor.


Sağlık taramaları rutin işlemler gibi gözükse de özellikle çocuklar için ciddi bir önem taşımakta. Çocuklar, kendi gelişimlerini fark edemedikleri gibi gelişimleri esnasındaki aksaklıkları ve problemleri de fark edemeyebiliyorlar. Genelde çocukların sağlık problemleri ebeveynleri tarafından anlaşılıyor ve önlemleri de ebeveynleri tarafından alınıyor. İşte bu imkanlardan mahrum yetişen binlerce yetim çocuk sağlık sorunlarından bihaber bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar. Bu sebeple “Yetimler Sağlık Bulsun” projemize başladık.


Geçtiğimiz 29 Ağustos Pazar günü, Şanlıurfa Belediye Başkanı, Karaköprü Belediye Başkanı ve Haliliye Belediye Başkanlarının da iştirakiyle yüzlerce yetim kardeşimizin sağlık taraması tamamlandı. Bununla birlikte sağlık taraması tamamlanan yetim kardeşlerimizin sayısı 400’ü aştı. Projemizin %58’i tamamlanmış durumda. Tüm bağışçılarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederiz.



Bu haberleri incelediniz mi?

12-11-2016
100 Muhacir Çocuğa Ferace Hediye Ettik

100 Muhacir Çocuğa Ferace Hediye Ettik

Devamını Oku
08-12-2017
İDSB "2. Uluslararası STK Fuarı"ndayız

İDSB

Devamını Oku
11-09-2014
Kardeşlik Ruhunun Sırları

Kurban kardeşliktir paylaşmaktır

Devamını Oku