detail_img

13-07-2022

 

Alem-i İslam’ın sevinçle karşıladığı Kurban Bayramı’nda bu yıl da faaliyetlerimize devam ettik. Bizlere emanet etmiş olduğunuz kurbanları hassasiyetle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Çeşitli sebeplerden bayrama buruk giren milyonu aşkın kardeşimize mutluluk taşıdık. Bu bayram 29 ülkede ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle beraber olduk.


36.061 kurban hissesini itinayla muhtaçlara ulaştırdığımız bu bayramda her sene olduğu gibi Asya ve Afrika’daki birçok ülkede tespit ettiğimiz bölgelere gittik. Kurbanlarımızı aldığımız vekaletlerle kesip ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 1 milyon 85 bin kişi kesilen kurbanlardan istifade ettiler.


Ulaştırdığımız yardımlardan yetimler ve ihtiyaç sahibi çocuklar da hissesiz kalmadı. 5 bin küçük kardeşimize bayramlıklarını ulaştırdık. Sizlerin de yardımlarıyla onların bayram sevinçlerine ortak olduk. Sizlerin desteğiyle bayramı yeni kıyafetlerle karşıladılar.


Pakistanlı Muhammed Haris onlardan biri.



Dört kardeşi olan Muhammed büyüdüğünde polis olmak istiyor.


Bu sene “Kurban bayram olsun” diyerek ziyaret ettiğimiz ve gönüllülerimizle yardımlarınızı ulaştırdığımız 29 ülke şu şekilde:


Asya’da; Afganistan, Bangladeş, Endonezya, Filistin, Filipinler, Kamboçya, Malezya, Pakistan, Sri Lanka, Suriye, Tayland, Türkiye ve Yemen.

Afrika’da; Burkina Faso, Çad, Fildişi Sahilleri, Gana, Kenya, Mali, Moritanya, Nijer, Nijerya, Orta Afrika Cumhuriyeti, Ruanda, Senegal, Somali, Sudan, Tanzanya ve Togo.















Bu haberleri incelediniz mi?

12-12-2013
Hayrat Yardım Rabia`tül-Adeviyye Meydanında

Hayrat Yardım Rabia`tül-Adeviyye Meydanında

Devamını Oku
23-09-2016
2016 Kurban'da 46 Ülkedeki Kardeşimize Ulaşmanın Mutluluğunu...

2016 Kurban'da 46 Ülkedeki Kardeşimize Ulaşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

Devamını Oku
04-09-2019
Hayatlarını Değiştirebiliriz

Yokluğun Sonu, Bereketin Başlangıcı Olalım!

Devamını Oku