detail_img

26-05-2022

Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de Kurban Bayramı münasebetiyle dünyanın dört bir yanındaki onlarca ülkeye ve milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyoruz.

 

Hayrat Yardım olarak geçtiğimiz 2021 yılında Kurban Bayramı vesilesiyle ‘İyilik Kurbanla Yayılsın’ diyerek savaşın, açlığın ve kıtlığın kıskacında yaşayan mazlumların acılarını dindirmek, bayramlarını bayram etmek, yüzlerindeki tebessüme ortak olmak için yola çıktık, 4 kıtada, 32 ülkede, 35.991 hisse kurbanla, 1.079.000 ihtiyaç sahibine ulaştık. Kesilen kurbanlıklar ve dağıtılan etlerin yanı sıra bağışçılarının destekleriyle ümmetin çocuklarına bayramlıklar ve şekerlerle sevindirdik. Yardımlarımızın büyük çoğunluğunu Sudan, Somali, Burkina Faso, Senegal, Tanzanya, Çad, Nijer gibi Afrika ülkelerinde ve Filipinler, Endonezya, Malezya, Pakistan, Afganistan, Kırgızistan gibi Asya ülkelerinde gerçekleştirdik. Gruplar arası savaşların arasında kalan ve kıtlıkla boğuşan Yemen halkını ve yıllardır işgalci İsrail zulmü ve ambargosu altında yaşayan Filistin’i unutmadık. Bayram sevincini ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimizle tekrar yaşamak ve yapılacak yardımlar vesilesiyle acılarını bir nebze de olsa dindirmek için 2022 Kurban Bayramı münasebetiyle bismillah diyerek kollarımızı sıvadık.

 

Bu sene de aynı heyecanla yola koyuluyoruz ve mazlum coğrafyadaki ihtiyaç sahibi milyonlarca Müslümana ulaşmayı hedefliyoruz. Hayrat Yardım olarak 2022 Kurban Bayramı kapsamında yurtdışı hisse bedelini 1700₺ olarak belirlerken yurtiçi, Yemen ve Suriye için hisse bedelini 2600₺, Filistin hisse bedelini ise 4500₺ olarak belirlemiş bulunmaktayız.

 

Hayrat Yardım olarak, kardeşlik, sevgi ve paylaşmak gibi güzel hasletlerin yoğun bir şekilde yaşandığı bayram günlerinde ihtiyaç sahibi mazlum Müslüman kardeşlerimize ulaşmak için çıktığımız bu yolda siz değerli bağışçılarımızın desteklerini bekliyoruz.

 

Bu haberleri incelediniz mi?

12-06-2014
Yetimlerin Yüzü Güldü...

Yetimlerin Yüzü Güldü...

Devamını Oku
11-05-2022
35 Ülkeye 1 Milyon Kur'an

35 ülkede 1 milyon Kur’an-ı Kerim projesini tamamladık.

Devamını Oku
20-08-2021
Sel Mağdurlarına Destek Oluyoruz

Kastamonu ve Sinop’ta vatandaşlarımıza durmak bilmeden yardımlarınızı ulaştırıyoruz.

Devamını Oku