detail_img

17-05-2017


Ramazan ayı paylaşma, kardeşlik ve dostluk ayı. Bereket ayı Ramazan sofralarımızı neşelendirirken, yardıma muhtaç Müslümanlar için de umut kaynağı olur. Bereket ve iyiliklerin vesilesi oluyoruz. Zekât, sadaka, fitre ve fidyeleri güvenli bir şekilde ihtiyaç sahibi insanlara uzak yakın demeden ulaştırıyoruz. Ramazan ayı boyunca 4 kıtada iftar sofraları kuruyor ve bu ayın bereketini yaşatmak için muhtaç gönüllere gıda kolisi dağıtımı gerçekleştiriyoruz. İftar ve sahur programları ile yüz binlerce insanı kucaklayarak, gıda kolileri ile evlerine bereket taşıyoruz. Ramazan yardım programında yetimlere, yaşlılara, engellilere kısacası yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Onlarca ülkede on binlerce çocuğa yaptığımız bayramlık dağıtımı ile çocukların bayram neşesine neşe katıyor ve yüzlerindeki gülücüğe şahitlik ediyoruz.



2016'DA RAMAZAN BEREKETİNİ KARDEŞLERİMİZE ULAŞTIRMIŞTIK



2016 yılında açtığımız gönül sofralarında 31 ülkede 197.790 kişiye iftar yapma imkânı sunduk. Dağıttığımız 4600 gıda kolisi ile kardeşlerimizin Ramazan ayını daha rahat geçirmelerine vesile olduk. Bayram’da da çocukları unutmadık ve 13.285 bayramlığı çocuklarımıza hediye ettik. Yine 2015 yılında toplam 15 ülkede 75.080 iftar sofrası açıp 1655 gıda kolisi dağıtıp kardeşlerimizin yanında olmuştuk. Dağıttığımız 1912 bayramlık ile çocukların gönlünü almış, bayramlarının sevince dönmesini sağlamıştık.




2017 RAMAZANINDA YİNE YOLLARDAYIZ

İftar sofraları, gıda kolisi dağıtımları, bayramlık ve sahur programları aracılığıyla kardeşlerimize ulaşmak için Ramazan 2017'de yollardayız. 37 ülkede yüz binlerce kardeşlerimize gönül sofraları kurup, gıda kolisi yardımlarıyla Ramazan ayını kolay geçirmelerine vesile olacağız. Bizlere zekat, fitre, fidye ve sadakalarını ulaştırabilirsiniz. 

https://www.hayratyardim.org

 adresinden bağışlarınızı yapabilirsiniz. Zekat, fitre, fidye, sadaka, gıda kolisi, iftar ve bayramlık projelerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak için 

https://www.hayratyardim.org/projeler

 adresimizi ziyaret edebilirsiz.



2017'DE 37 ÜLKEDEYİZ

Afganistan, Arnavutluk, Arakan, Bangladeş, Burkina Faso, Çad, Endonezya, Fildişi Sahili, Gazze, Gine Bissau, Güney Afrika, Kamerun, Fiji, Kazakistan, Kıbrıs, Kırgızistan, Malezya, Malavi, Moritanya, Nijer,  Sri Lanka, Sudan, Suriye, Yemen, Nijerya, Togo, Uganda, Kamboçya, Kneya, Pattani Gana, Hindistan, Somali, Vanuatu, Türkiye, Mali, Tonga




ONBİNLERCE ÇOCUĞUN BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLACAĞIZ



Gelmesiyle âlemi İslam’a sürur, mutluluk ve neşe kaynağı olan bayramlar, çocuklarımız için ayrı bir anlam ifade etmektedir. Bayram onlar için mutluluk sebebidir çünkü bayramlar hediyesiz olmaz. Gönüllerimizin neşesi çocuklarımızı, hayatımızın en önemli parçası olduğunu bilerek bayramlık faaliyetlerimize devam ediyoruz. 2016’da Ramazan Bayramı’nda da çocukları unutmadık ve 13.285 bayramlığı çocuklarımıza hediye ettik. 2016’te de dağıttığımız 13.285 bayramlık ile çocukların gönlünü almış, bayramlarının sevince dönmesini sağlamıştık. Onlarca ülkede on binlerce çocuğa yaptığımız bayramlık dağıtımı ile çocukların bayram neşesine neşe kattık. Yüzlerindeki gülücüklere şahitlik ettik.





Bu haberleri incelediniz mi?

08-04-2021
İyilik Kapılarının İlki Gaziantep'te Açıldı.

Türkiye'nin dört bir yanında açılması planlanan İyilik Kapıları ile sene boyunca...

Devamını Oku
26-11-2015
Kur’an ile Dolu Bir Nesil

Hayrat Yardım, Kur’an Kampanyası ile uzanabildiği kadar çok ellere uzanmak istiyor.

Devamını Oku
09-06-2021
Kocaeli - Gebze'den İdlip'e 10 Yardım Tırı

İdlip’te yaşayan savaş mağdurlarına 10 tır gıda ve elbise desteği verdik.

Devamını Oku