detail_img

14-07-2017


15 Temmuz darbe girişimi; bu millet için bir dönüm noktası hükmündedir. Yıllardır ülkemizi içerden ve dışardan zapt etmeye çalışan hain planın son noktasıdır. Devletin tüm kademelerine haince sızan, vatan ve millet sevgisini unutmuş hain bir güruhun kalkışmasıdır.

 

O gece milyonlarca Türkiye vatandaşının tek yumruk olup hainlere karşı durduğu kurtuluş gecesidir ve halkımız bu kurtuluş vesikasını kanlarıyla yazmıştır. Bu necip millet vatan sevgisinin ve onu korumanın en büyük değerlerimizden birisi olduğunu yine yeniden tüm dünyaya ilan etmiştir.

 

Yüce Allah’tan darbeye karşı milletçe gösterdiğimiz birlik ve beraberliğimize kuvvet vermesini ve devlet güçlerimizin her saldırı karşısında muzaffer olmasını için fiili ve kavlî dualar etmeye devam ediyoruz.

 

İslam Dünyası’nın umudu olan Türkiye’mizin bekasına karşı yapılacak her türlü hain girişimin karşısında, 15 Temmuz’da yaptığımız gibi bedenimizi siper etmeye hazırız. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin yazdığı yüce destanı nesillerden nesillere, asırlardan asırlara aktarıp her daim genç dimağlarda canlı tutacağız.

Bu haberleri incelediniz mi?

23-10-2019
Resulayn ve Tel Abyad'da Binlerce Kişiye Yardım

İyilik Pınarı Harekatı Devam Ediyor

Devamını Oku
28-03-2017
El Bab'da Dağıtım Yapmaya Devam Ediyoruz

El Bab'da Dağıtım Yapmaya Devam Ediyoruz

Devamını Oku
16-07-2016
BASIN AÇIKLAMASI

15 Temmuz 2016

Devamını Oku