detail_img

20-10-2021


Kocaeli’nin Derince ilçesinde yaşayan ikinci sınıf öğrencisi minik kardeşimiz Melike, yaptığı yardımla bizleri şaşırttı. 

Kumbarasında topladığı paralarla Afrika’da su sıkıntısı çeken muhtaç kardeşlerimize yardım etmek isteyen Şafak; evlerinde, anne babasının ve akrabalarının konu üzerine konuşmalarına kulak misafiri olmuş ve kumbarasında biriktirdiği 50 Euro’yu Afrika’da susuzlukla mücadele edenlere göndermek istemişti.


Günümüz Afrika kıtasında terör eylemleri ve siyasi istikrarsızlıklarla birlikte en çok mağduriyeti yaşanan malum ki su problemi. 

Kara kıtada 785 milyon insan temiz suya ulaşamıyor. Kocaeli / Derince'de yaşayan minik kardeşimiz Melike'ye ulaşan ekiplerimiz İzmit’ten Afrika’ya bir kumbaranın gitmesine vesile oldu. Kendisine ve ailesine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.


Derince'de yaşayan minik kardeşimiz Melike'ye ulaşan ekiplerimiz İzmit’ten Afrika’ya bir kumbaranın gitmesine vesile oldu. Kendisine ve ailesine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bu haberleri incelediniz mi?

22-01-2021
Tel-Abyad İnsani Yardım Hastanesi

Tel-Abyad ve çevre halkı için hastane yapımına başlanıldı.

Devamını Oku
24-12-2024
12 Yıldır Suriye'deyiz

Suriye’de eğitimden barınmaya, gıdadan ısınmaya 41 milyon kişiye ulaştık.

Devamını Oku
19-02-2018
Arakan'da Faaliyetlerimize Devam Ediyoruz

Arakan'da Faaliyetlerimize Devam Ediyoruz

Devamını Oku