detail_img

26-01-2021

Kâinatın kurtarıcısı, insanlığın son peygamberi Hz. Muhammed (SAV)’in en büyük mucizesi Kur’an-ı Kerim’i dünyanın dört bir yanındaki Müslüman kardeşlerimize ulaştırmak amacıyla başlattığımız Dünya Kur’an Okuyor projesi gönülden gönüle kurduğu manevi köprüsüyle yüz binlere ulaşmaya devam ediyor.


Başta Afrika olmak üzere birçok farklı coğrafyada Kur’an’a ulaşamayan milyonlarca Müslüman bulunmaktadır .Kâinat kitabımızı öğrenmeye çalışan müslümanlar; Kur’an-ı Kerim’i kimi zaman sadece ezberden, kimi zamansa Luh adı verilen tahta parçalardan ya da ağaç yaprakları ve kumlar üzerine yazdıkları ayetler ile öğrenebiliyorlar. Müslümanların imkansızlıklardan dolayı başvurmak zorunda kaldıkları tüm bu yollar kalplerindeki Kur’an sevgisini daima canlı tutuyor.


Derneğimiz, Dünyada Kur’an’a ulaşamayan kimse kalmasın diyerek MÜSİAD iş birliği ile Dünya Kur’an Okuyor projesi kapsamında binlerce ilim talebesini Kâinat Kitabıyla buluşturarak kalplerindeki Kur’an sevgisini pekiştirecek.



Siz de projemize destek olmak için MUSİAD adına açılan Hayrat Yardım'a ait hesap numaramıza dilediğiniz miktarda bağışta bulunabilirsiniz.



Hesap Adı: Hayrat İnsani Yardım Derneği


Hesap No: 999991 Ek No: 65


IBAN: TR11 0020 5000 0009 9999 1000 65



Dünya Kur'ân Okuyor ''Bir Milyon Kur'ân-ı Kerim Projesi''


MUSİAD - HAYRAT YARDIM

Bu haberleri incelediniz mi?

07-01-2021
Bu Kış Soğuk Geçmesin

Soğuk kış aylarında ısınmak için çöpleri karıştırmak zorunda kalan, çalı çırpı ile...

Devamını Oku
12-12-2013
Adaklarınız Kamboçya’ya ulaştı

Buraya özet gelecek.

Devamını Oku
09-10-2014
Bayramlar Bayram Oldu, Yeryüzü Bereketle Doldu

“İyiliğe kurban olun” dedik. Tüm gönüldaşlarımızı kampanyamıza davet ettik.

Devamını Oku